Nega

Svaki ritual u salonu Full Professional počinje profesionalnom dijagnozom kose i kože glave jednim od naših Kerastase eksperta. Da li je Vaša kosa suva, oštećena ili bojena, ili Vam se čini da gubite kosu, imate perut ili osetljivu kožu glave, detaljnom konsultacijom naš stručnjak odrediće idealan ritual za vasu kosu i kozu glave.

Ukoliko želite trenutnu transformaciju kose i trajne rezultate, zatražite svoj prilagođeni tretman Fusio-dose, naš jedinstven ritual ispred vaših očiju za vidno transformisanu kosu.

Konačno, kako bi nastavili Vešu negu iz salona i kod kuće, Vaš Kerastase ekspert predložiće prilagođenu kućnu negu za Vašu kosu i kožu glave za trajnu transformaciju tokom vremena.

Personalizovana nega za Vašu izuzetnu kosu počinje u našem salonu Full Professional.

Dobrodošli u naš svet nege.

KÉRASTASE MENU

U ovom salonu, uživajte u uzvišenom trenutku nege i blagostanja

Kao eksperti iskustva u negi kose, produžili smo omiljenu masažu glave, uključili nežne gestove kako bi oslobodili Vašu napetost, uživaćete u suptilnim mirisima i zatvorenih očiju prepustite se uživanju.

Svaki Kerastase Ritual počinje profesionalnim, detaljnim pregledom skalpa i kose koristeći Kerastase kameru za detaljnu dijagnozu, koju obavlja visoko obučeni ekspert Kerastasa. Iz ove detaljne konsultacije, vaš frizer će izabrati jedan od personalnih rituala iz menija.

Otkrijte naš ritual meni i zakažite Vašu posetu u Full Professional.

Instant tretman

Neprikosnovena rešenja

FUSIO-DOSE TRETMAN

Pronađite svoju personalizovanu mešavinu naših Fusio-dose koncentrata visokih performansi i Boostera za vaše primarne i sekundarne probleme na kosi,sa do 20 kombinacija.

Momentalna transformacija u samo 5 min.

Saznajte više

[5 MINUTA]

NEGUJUĆI RITUALI ZA KOSU

Prilagođeni rituali za negu kose i upadljive teksture koji osiguravaju da se Vaša kosa potpuno transformiše iznutra.

Ritual za Bujnost i Podmladjivanje

Bujnost za prelep izgled kose. Za kosu koja gubi na gustini. Kreirajte prelepu kosu od korena sa revitalizirajućim efektom zaštite bujnosti kose.

[20 MINUTA]

Intenzivna Ishrana

Vrhunska ishrana i imunitet protiv isušivanja. Za suvu i osetljivu kosu. Optimalna ishrana od korena ka vrhovima za suvu kosu i rezultat produženog delovanja.

[20 MINUTA]

Discipline

Intezivna dugotrajna disciplina za neukrotivu kosu. Kosa je kontrolisana sa neverovatnim pokretom.

Kosa je disciplinovana i lakše se fenira.

[45 MINUTA]

Discipline Za Kovrdzavu Kosu

Ritual sa morpho-keratinom za savršenu definiciju kovrdža i zaštitu od suvoće.

[20 MINUTA]

Ritual Za Sjaj Bojene Kose

Zaštita i sjaj za bojenu kosu. Zaštitite i održavajte boju, sjaj i intezitet Vaše kose.

[15 MINUTA]

Ritual Za Jačanje i Rekonstrukciju

Drugi život za oštećenu i veoma oštećenu kosu. Dlaka je dubinski obnovljena, jaka i elastična.

[20-40 MINUTA]

Ritual Za Povećanje Volumena

Ritual koji pojačava volumen kose i stvara efekat gustine. Za lepu kosu sa puno volumena.

[20 MINUTA]

Magistrale protokol

Pruža intenzivnu, dugotrajnu ishranu za suvu kosu. Stručno mešanje naših ekskluzivnih formula u salonu, pogodna za blago suvu do ozbiljno suve kose.

[20 MINUTA]

Spécifique: Rituali za probleme na skalpu

Zbirka ciljanih rešenja za balansiranje vašeg skalpa, koristeći tehnološki napredne sastojke, vaša koža i kosa će se osećati prirodno čisto i neizbežno.

Detox tretman

Odgovarajuća briga o koži glave često se zanemaruje uprkos tome što je osnovni uzrok mnogih problema sa kosom, uključujući masnu kosu, gubitak kose, perut i svrab. Zagađena sredina u kojoj živimo pogoršava stvari. Protokol za detoksikaciju kose karakteriše dubinsko i detaljno čišćenje Masquargilom koji je na bazi gline i soničnim čišćenjem pomoću četke za skalp Clarisonic dizajnirane za tretman ovog ekskluzivnog Kerastase tretmana.

Završni dodir: umirujuća masaža sa Masque Appaisant, obnavljajuća gel krema dizajnirana za poboljšanje kvaliteta kože glave i kose.

[20 MINUTA]

Negujuci Skalp Protokoli

Usavršili smo naše poznavanje problema koji se mogu javiti na koži glave i pretvorili ga u Spa salonske protokole stvaranjem ove serije za negu koja pomaže u rešavanju 3 glavna problema kože glave: eliminacija peruti, olakšanje osetljivog skalpa, sprečavanje gubitka kose i detoksikacija masnog skalpa. Svaki jedinstven problem tretiran je u tri koraka, uključujući mikro ciljanu primenu Kerastase proizvoda za skalp pomoću Micronizer-a da bi pružili bolju efikasnost. Kombinacija ovih nežnih pokreta, preciznih aplikacija i proizvoda visokih performansi kroz brižne ruke naših stručnih frizera obezbeđuje zdravu kožu glave i trajne rezultate.

 

Protokol za eliminaciju peruti

Pomaže u eliminaciji suve i masne peruti – Pročišćava skalp – Stimuliše biološku aktivnost skalpa za bolji kvalitet kože glave – Kosa je mekana, lagana i sjajna.

[20 MINUTA]

Umirujući protokol osetljive kože glave

Umanjuje neprijatnosti kože glave kao što je peckanje, crvenilo i svrab – Eliminiše nečistoću kože glave – Ublažava, osvežava i hidrira kožu glave – Kosa se oseća revitalizovano, lagano i suptilano

[20 MINUTA]

Protokol protiv gubitka kose

Zaustavlja prerano starenje folikula – stimuliše aktivnost biološkog skalpa za bolji kvalitet kože glave – regeneriše metabolizam kose – teksturira kosu za trenutni volumen i punoću.

[15 MINUTA]

PREPARE

BATHE

TREAT

REGENERATE

TEXTURISE

VIP RITUALI

Chronologiste Caviar Ritual

Dizajniran za one koji traže najbolje za svoju kosu, Chronologiste radi kao čudesni eliksir kako bi pročistio i oživeo beživotnu kosu. Ima potpis mimetičkih kavijarnih bisera koji se mešaju sa maskom momenat pre primene. Skalp se regeneriše i umiruje, kosa je povećanog tonusa, ojačana i popravljena, pramenovi su svileni i odišu novim volumenom.

[60 MINUTA]

Elixir Ultime 24 Karata

Da biste iskusili dragocena ulja koja Vam nudi ovaj ritual, izvodimo ga u 5 dela koristeći Elixir Ultime ulja da bi napravili seriju mešavina prilagođenih Vašoj kosi. Relaksirajuća masaža i prilagođena uljana zooning tehnika olakšavaju penetraciju aktivnih sastojaka iz Elixir Ultime ulja. Za kosu koja je elastična, omekšana i obogaćena prirodnim sjajem.

[15 MINUTA]

Aura Botanica Ritual

Inspirisan spa tretmanima, ovaj detoksikacijski ritual koristi snagu bilja kako bi lagano ali temeljno uklonio nečistoće da bi zatim nahranili kosu savršenom dozom marokanskog arganovog ulja organskog porekla, samoanskog kokosovog ulja i Damask ruže.

[45 MINUTA]

Kérathermique Ritual

Dizajniran za kosu u nevolji, vrhunski ritual za transformaciju i oporavljanje kose. Kerathermique Ritual je prva termoaktivna usluga restrukturiranja za održavanje kose. Pruža mekoću,sjaj i daje revitalizujuci efekat.

[90 MINUTA]

K-Mist rituali

Povratite prirodnu zdravu kosu sa snagom vode!

Micro Mist tretira oštećenu kosu efikasnije od bilo kojih drugih aparata korišćenjem ultrazvučnih vibracija radi emitovanja ogromne količine mikroskopskih čestica vode koja duboko prodire u srž dlake. Ovo stvara osećaj koji se često opisuje kao hranljiv i opuštajući, a istovremeno obezbeđuje efikasan tretman za kosu koja je oštećena hemijskim ili mehaničkim tretiranjem.

Nakon toga, počinje hlađenje vazduha kojim se efikasnije fiksiranja proizvod za negu Vaše kose, a istovremeno se stvara opuštajući i Spa efekat za Vaša čula.

Iskusite najsavremeniju tehnologiju za negu Vaše kose u našem salonu.

[45 MINUTA]

Obradujte sebe ili Vama dragu osobu jednim od naših Kerastase rituala

Obradujte sebe ili Vama dragu osobu personalizovanim ritualom Vašeg Kerastase eksperta.

Ritual deluje duboko u cilju podizanja efikasnosti proizvoda za negu kose koji se primenjuju uz ekspertsku masažu, pružajući intenzivno umirujuće iskustvo.

Svaki profesionalni gest dizajniran je da ponudi jedinstvenu lepotu u 4 koraka: pranje, tretiranje, regenerisanje i tekstura.