Ekstenzije

Visoko iskusni stručnjaci za produženje kose obučavaju, edukuju, promovišu Balmain Hair ekstenzije u preko 50 zemalja širom sveta. Obzirom da želimo samo najbolje za naše klijente odlučili smo da se pridružimo tom timu.

Pre više od 40 godina, Balmain Hair postavio je misiju: da pronadje, odabere i izradi najbolju kosu za izradu ekstenzija na svetu. Postoji razlog zašto Balmain Hair je jedina kompanija na svetu koja daje 6 meseci garancije za kvalitet 100% prirodnih ekstenzija.

Balmain Hair ekstenzije su inovativni način dodavanja volumena, boje, stvaranja teksture ili dodavanja dužine vašoj prirodnoj kosi. U našem salonu nudimo širok spektar Balmain Hair ekstenzija za nadogradnju kose i kasnije održavanje istih uz Balmain Hari Couture proizvode.

Svaka ekstenzija u Full Professional-u počinje konsultacijom sa jednim od naših stručnjaka iz ove oblasti. Prepustite Vašu brigu nama i uživajte u lepoti Vaše nove kose.

 

FILL-IN SILK BOND 25 KOMADA
LUKSUZNA USLUGA POVEĆANJA DUŽINE I GUSTINE KOSE

Fill-In Silk Bond hair ekstenzije su idealne za postizanje volumena – 100% prirodna kosa se vezuje Silk Bondovima. Silk Bondovi imaju sastav najsličniji svilenom proteinu, koji je u sastavu svih Balmain Paris Hair Couture proizvoda. Kako 89% proteina je jednak keratinskom proteinu koji se nalazi u prirodnoj kosi, Balmain Paris Hair Couture stvara prirodnu koheziju izmedju Silk Bonda i molekularne strukture kose. Balmain Silk Bondovi time stvaraju mekšu ali jaču vezu koja traje do 3 meseca.

 

 

 

DOUBLEHAIR SILK
OVAJ PROIZVOD JE ZAŠTIĆEN PATENT BALMAIN PARIS HAIR COUTURE

DoubleHair Silk je profesionalna , pristupaična tehnika postizanja dužine i gustine kose, uz mogućnost ponovne upotrebe do 3 puta. DoubleHair Silk je specijalno dizajniran da možete postići dužinu, volumen i duže održivu frizuru uz trese od 100% prirodne kose širine 85cm. Aplikacija se izvodi jednostavno uz Silk Bonds ili Soft Rings uz korekciju na 6-8 nedelja.

 

 

 

SILK TAPE 10 KOMADA (5 APLIKACIJA)
POGODNOST VEĆEG KOMFORA I PONOVNE APLIKACIJE NAKON 6-8 NEDELJA

Sa Silk Tape možete postići gustinu , i kosu koja ima prirodni pokret. Dodaci od 100% prirodne kose se lako apliciraju a cela kosa je tretirana sa Silk proteinom čime je dodatno ojačana.

 

 

Ready to Wear

Momentalno stvorite prepoznatljiv Balmain izgled sa modne piste! Balmain Ready to Wear umetci se primenjuju lako, za manje od 2 minuta.Ready to Wear umetci napravljeni su od 100% Memory®Hair ili od 100% prirodne kose, meki su na dodir i lako se uklapaju sa prirodnom kosom.

Catwalk Ponytail

Proizvod Catwalk Ponytail razvili su stilisti iz bekstejdža i može se smatrati najstrože čuvanom tajnom iz bekstejdža. Neverovatni, ultra-dugački rep bio je nebrojeno puta primećen na modnim pistama i jedan je od najvećih modnih trendova ove godine! Ovaj umetak je obavezan proizvod ako želite rep koji izgleda prirodno, napravljen 100% od Memory®Hair, koji omogućuje da dobijete brzu, jednostavnu i modernu frizuru za manje od 1 minute.

Hair Dress 100% Human Hair

Hair Dress umetak stoji savršeno zahvaljujući niti koja se postavlja između gornjeg i donjeg dela kose, te ne postoji mogućnost da umetak spadne ili sklizne sa glave. Savršeno je rešenje za najosetljivije klijente, jer se zadržava na glavi, a ne na Vašoj kosi. Hair Dress je dostupan u 4 boje sa jednim tonom i 9 neverovatnih ombre boja koje se mogu nositi sa obe strane. Strana sa svetlijom nijansom poznata je kao „izlazak sunca“, dok strana koja se zove „zalazak sunca“ ima tamniju nijansu. Proizvod Hair Dress Human Hair dostupan je u 3 dužine: 25 cm, 40 cm, 55 cm, i verzija Extra Full od 40 cm.

Hair Dress Memory®Hair

Hair Dress umetak stoji savršeno zahvaljujući niti koja se postavlja između gornjeg i donjeg dela kose, te ne postoji mogućnost da umetak spadne ili sklizne sa glave. Savršeno je rešenje za najosetljivije klijente, jer se zadržava na glavi, a ne na Vašoj kosi. Hair Dress Memory®Hair dostupan je u 9 neverovatnih ombre boja koje se mogu nositi sa obe strane. Strana sa svetlijom nijansom poznata je kao „izlazak sunca“, dok strana koja se zove „zalazak sunca“ ima tamniju nijansu.

Clip-In Weft 100% Human Hair

Koristite ovaj esencijalni modni detalj da svoju kosu pretvorite iz suve i beživotne u kosu koja puca od volumena: komplet Clip-In Weft! Dodatna dužina, volumen i boja kose na brz i prijatan način. Uz Soft Blend Edge, patentiranu meku ivicu koja se lako uklapa, komplet Clip-In Weft 100% prirodne kose će dodati glamur Vašoj kosi za samo 5 minuta. Sada možete da imate sjajne, duge i bujne pramenove o kojima ste oduvek sanjali. Komplet Clip-In Weft (40 cm) sadrži 5 ekstenzija za kosu koje se mogu lako pričvrstiti šnalom da bi se postigao savršeno prirodan izgled pun volumena.

Clip-In Weft Memory®Hair

Koristite ovaj esencijalni modni detalj da svoju kosu pretvorite iz suve i beživotne u kosu koja puca od volumena: komplet Clip-In Weft! Dodatna dužina, volumen i boja kose na brz i prijatan način! Uz Soft Blend Edge, patentiranu meku ivicu koja se lako uklapa, komplet Clip-In Weft Memory Hair će dodati glamur Vašoj kosi za samo 5 minuta. Sada možete da imate sjajne, duge i bujne pramenove o kojima ste oduvek sanjali. Komplet Clip-In Weft (45cm) sadrži 5 ekstenzija za kosu koje se mogu lako pričvrstiti šnalom da bi se postigao savršeno prirodan izgled pun volumena.

Half Wig Memory®Hair

Dodajte predivan volumen za samo par minuta! Polu-perika (45 cm) napravljena je od 100% proizvoda Memory Hair i savršena je za one koji žele da dodaju onoliko kose koliko ima na perici, uz poštovanje prirodne linije početka kose na čelu. Polu-perika sadrži dva fleksibilna češlja kojima se perika pričvršćuje za prirodnu kosu. Osećaj je prirodan i savršeno se uklapa u prirodnu kosu.