Tim

Milica Stanković je rodjena 14. oktobra 1982. godine u Kruševcu. U svet frizera i nege kose je ušla jako rano i već sa 22 godine otvara salon Full Professional. Ostvaruje saradnju sa kompanijom L’oreal i nakon 10 godina postaje naš jedini Kerastase ambasador i L’oreal Professionel edukator za koloraciju.

Poverenje koje je dobila od kompanije L’oreal opravdala je i na samostalnom nastupu u martu 2017. godine u BelExpo centru u Beogradu na ”International Hairdressers forumu” – Haute Coiffure Francaise Serbia, manifestaciji na kojoj se okupljaju poznavaoci visoke mode u svetu novih frizerskih tendencija.

Milica je edukator u segmentu koloracije, adekvatne nege i tretmana kose. Kao jedan od najvećih stručnjaka u regionu, zajedno sa svojim timom pokrenula je i samostalne kolekcije sa ciljem da predstavi nove trendove, kao i najnovije tehnike koloracije.

Miloš Stanković je rodjen 17. marta 1981. godine u Nišu. Edukaciju je započeo 2003. godine u Beogradu na najcenjenijoj privatnoj frizerskoj akademiji u Srbiji. Zajedno sa Milicom Stanković 2004. godine otvara svoj salon Full Professional u Nišu, danas najprestižniji salon u gradu i regionu.

Miloševa najuža specijalnost je šišanje i tehnika nadogradnje kose, u čemu je neprikosnoveni lider u 14 godina dugoj karijeri. U prilog tome govori i činjenica da se konstantno usavršava radeći sa velikim brojem nacionalnih i internacionalnih stručnjaka iz ove oblasti. Njegovu originalnost i lični pečat koji daje poslu još 2007. je prepoznala kompanija L’oreal, a ta uspešna saradnja traje i do danas.

Od 2017. godine Miloš je počeo da radi treninge za kompaniju Loreal u oblasti Cut & Styling te ulogom edukatora svoju karijeru podiže na viši nivo. Sa ciljem da predstavi nove trendove u svetu šišanja i stajlinga, Miloš zajedno sa svojim timom započinje i samostalne kolekcije, čime još jednom potvrdjuje da je šišanje njegova najveća strast. Ono šta ga dodatno izdvaja jeste i vladanje tehnikom ugradnje ekstenzija, u saradnji sa ekskluzivnim brendom Balmain Hair Couture.

Postanite deo našeg tima