O nama

Salon Full professional počeo je sa radom 24.2.2004. godine u Nišu. Nakon više od decenije uspešnog poslovanja, ponosni smo na činjenicu da predvodimo jedan od najprestižnijih salona u zemlji i u regionu.

Našu edukaciju započeli smo 2003. godine, na najprestižnijoj beogradskoj privatnoj frizerskoj akademiji, prvoj tog tipa u našoj zemlji. Nakon godinu dana predanog učenja i posvećenosti stručnom usavršavanju otvorili smo svoj salon u Nišu.

To iskustvo podržano umećem i našom predanošću koje su klijenti prepoznali dalo nam je podstrek da nastavimo po najvišim svetskim standardima. Zato smo za naše klijente izabrali najbolje: od osnivanja salona do danas uspešno saradjujemo sa kompanijom L’oreal, čije brendove L’oreal Professional i Kerastase Paris koristimo u nezi kose. Naša saradnja sa ovom čuvenom kompanijom podignuta je na viši nivo našim angažovanjem da prenosimo znanje kao njihovi ekskluzivni edukatori. Za one koji žele nešto drugačije i povremenu promenu koristimo i ekskluzivnu liniju prestižnog francuskog brenda za negu kose i ekstenzije Balmain hair Couture.

Našu viziju da samo zdrava i negovana kosa može biti i lepa kosa, pretočili smo u misiju da tu činjenicu prenesemo i na naše klijente.

Dobro došli u Full Professional…