Šišanje i koloracija

Šišanje

Svaki dolazak u salonu Full Professional počinje profesionalnom konsultacijom jednim od naših stilista. Ne samo da će Vaš stilista predložiti frizuru, koji će Vas upotpuniti, već će Vas posavetovati i na koji način ćete nositi Vašu novu frizuru.

Naši stilisti su obučeni da rade sa svim tipovima kose koristeći samo najkvalitetnije alate i makaze za preciznost. Da li je Vaša kosa dovoljno dobra, suviše kratka, suviše tanka ili suviše oštećena, preporučujemo Vam da dozvolite nekome od naših stilista da predlože frizuru koja će dopuniti Vaš stil i način života. Za Vašu kosu mogu se primeniti najrazličitije tehnike šišanja, složeni rezovi, slojeviti ili tupi rezovi, izvedeni preciznošću i brigom.

Pre nego što se odlučite za uslugu u našem salonu, bićete tretirani luksuznim Kerastase šamponom i negom koji su savršeni za Vašu kosu i kožu glave. Šišanje završavamo feniranjem i stajlingom.

U salonu Full Professional, ponosimo se na to što svakog klijenta posmatramo kao da je naš jedini klijent i verujemo da je lepota individualna.

 

Koloracija

Svaka usluga bojenja u salonu Full Professional počinje profesionalnom konsultacijom. Kolorista Full Professional salona napraviće kombinaciju profesinalnih boja koja će biti savršeno prilagođena Vama. Odabraćemo boju kose koja nije prilagođena samo Vašem tonu kože, već odgovara Vašem životnom stilu, ličnosti i profesiji.

Bilo da tražite drastičnu promenu boje kose ili da prikrijete nove sede, prava boja kose daće Vam veću sigurnost i učiniće da se osećate bolje.

Salon Full Professional nudi čitavu liniju profesionalnih proizvoda Loreal Professionel za koloraciju i brenda Kerastase Paris za negu koji će Vam pomoći da produžite intenzitet boje i zaštitite Vašu kosu.

Usluge nijansiranja kose takodje počinju profesionalnom konsultacijom. U salonu Full Professional uvek koristimo Vašu osnovnu boju (prirodnu, ili već bojenu) kako bi na nju nadogradili spektar novih nijansi. Izbor boje/tehnike određujemo u zavisnosti od oblika Vašeg lica, karakteristika i Vaših ličnih zahteva i stila. Ako se odlučite za promenu boje, dopustite nam da poboljšamo Vašu boju stvaranjem izgleda koji će biti jedinstven za Vas.

Naši eksperti su obučeni da rade na svim tipovima kose koristeći samo najkvalitetnije boje za kosu, primenjujući najrazličitije tehnike koloracije, nijansiranja, balayage, ombre, sombre… izvedene kreativnošću i brigom naših kolorista.

Nudimo i usluge korekcije boja. Naši eksperti stvoriće nove, živopisne boje koje su pogodnije za Vas.

U salonu Full Professional ne mislimo da za svakoga postoji jedinstveni recept, boje prilagođavamo pojedincu.

 

 

 

*Cene kolora variraju na osnovu dužine, teksture, vremena i potrošenog materijala za svaku specifičnu uslugu kolora.