FUSIO DOSE HOME LAB

Ekskluzivna, personalizovana nega kose.

Počinje u salonu.

Nastavlja se kod kuće.

 

Fusio-Dose pruža iskustvo transformacije kose u novom pakovanju za negu kod kuće. Personalizovana nega po preporuci Vašeg frizera za momentalno vidljivu transformaciju: izuzetna kosa je uz Vas, gde god da se nalazite.

Od 2011. godine, Fusio – Dose pomera granice presonalizovane nege. Nudi bogatu, luksuznu negu kroz ritual u salonu. Vaš frizer pred Vama napravi negu koja odgovara specifičnim potrebama Vaše kose. Dvadeset različitih mogućnosti za dugotrajan efekat. Momentalno isticanje lepote Vaše kose.

 

OD LUKSUZA U SALONU DO UDOBNOSTI VAŠEG DOMA

Još prvim Fusio-Dose ritualom, žene su osvojene. Kosa je momentalno transformisana i sjajna. Sve počinje dijagnostikom u salonu. Vaš frizer detaljno analizira Vašu kosu, određujući njene specifične potrebe i Vaše želje. Tek tada, počinje sa mešanjem. Bira jednu od četiri koncentrovane formule za negu i jedan od pet aktivnih sastojaka, “bustera”, i pravi savršenu dozu samo za Vas.

 

ŠTA ONA ŽELI, KADA ONA ŽELI

Kada jednom žene osete trenutni rezultat Fusio-Dose tretmana, nema povratka.

One ne žele da čekaju sledeću posetu salonu kako bi ponovo imale taj osećaj svilenkaste kose; ili da bi ponovo videle intenzitet boje svoje kose. Volele bi da mogu da produže ove rezultate i kod kuće. To je ono što klijenti Kérastase salona širom sveta govore svojim frizerima, a Kérastase je slušao.

Fusio – Dose HomeLab sadrži potpuno iste concentrate i bustere kao one koje koristi Vaš frizer. Prodaju se samo u Kérastase salonima, gde će frizer da Vam preporuči kombinaciju koja će da odgovori potrebama Vaše kose.

Fusio – Dose Home Lab pruža intenzivnu, personalizovanu i momentalno vidljivu negu kose kroz suptilan tretman koji ne otežava kosu. Ne zadržava se na kosi, a rezultat je svilenkasta, lagana kosa.

Kérastase Fusio – Dose HomeLab je usavršio umetnost personalizovane nege. Preporučena od strane Vašeg frizera, Vašom rukom pomešana, za sastanak (ili možda da ostavimo rendez-vous ) sa izuzetnom kosom kod kuće.